از کارشناسان بپرسید: تفاوت بین 4G و LTE - ردیاب آکیتا | خرید ردیاب پیشرفته آکیتا |بهترین ردیاب

امروزه تقریبا با هر فردی برخورد نماییم، یک دستگاه تلفن همراه در جیب خود دارد. اما تعداد اشخاصی که از نحوه عملکرد آن آگاهند، اندک است. به منظور مروری بر چگونگی عملکرد فناوری های 4G، ال تی ای (LTE)، ماهواره و تلفن های همراه برخی سوالات را بررسی میکنیم:

پرسش: به زبان ساده و قابل فهم برای عوام، تفاوت بین 4G و LTE چیست؟

پاسخ: 3G و 4G استانداردهایی هستند که توسط اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) برای سرعت های شبکه تلفن همراه وضع شده اند. LTE نام فناوری دیگری مابین 3G و 4G می باشد (که از 3G بهتر بوده اما به اندازه 4G خوب نیست.) ، همان روش مورد استفاده شرکت های تلفنی جهت فروش سرعت 4G بدون این که به پتانسیل واقعی خود رسیده باشد. توسعه و ارتقای 2G به 3G به 4G به 4G LTE و نهایتا شبکه های 5G همان امری بوده که به کاربر امکان تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی را با استفاده از داده تلفن همراه، به همان میزان سرعت موجود هنگام اتصال به وای-فای فراهم آورده است، در صورتی که تا چندین سال اخیر تنها استفاده ممکن از تلفن های همراه به منظور ارسال پیامک و برقراری تماس های تلفنی بود.

پرسش: چرا امکان ارتقای مستقیم 4G و LTE برای اپراتور های تلفن همراه امکان پذیر نبود؟

پاسخ: پیش از این که امکان وجود سرعت 4G به واقعیت بپیوندد، استاندارد های آن در سال 2008 توسط اتحادیه بین المللی مخابرات، وضع شده بود. 4G LTE روش برگزیده اپراتور های تلفن همراه برای تشخیص تکنولوژی موجود در آن زمان از 3G بود، تا جایی که به مرور زمان به استاندارد های تعیین شده توسط ITU نزدیک شده و به آن دستیابی پیدا کنند.

پرسش: آیا با رسیدن به این مرحله، همه امور ماقبل 4G و LTE ، منسوخ به شمار می آیند؟

پاسخ: خیر. در برخی جوامع هنوز هم 3G و حتی 2G به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرند. در سال ۲۰۲۰، هلند اولین کشور اروپایی خواهد بود که پایان فعالیت شبکه های 3G را شاهد بوده و مردم آن بیشتر و بیشتر به تلفن های همراه مجهز به تکنولوژی LTE روی خواهند آورد. توجه به تاثیر وای-فای به عنوان عاملی دیگر نیز خالی از لطف نیست. بسیاری از مردم در سراسر جهان به دلیل رایگان و یا کم هزینه بودن وای-فای به طور معمول از آن استفاده می کنند در حالی که در مقایسه، برنامه های داده تلفن همراه هزینه بیشتری را در بر دارد. بدین ترتیب می توانید محتوای مورد نظر خود را بدون هیچگونه استفاده ای از داده تلفن همراه، دانلود نموده و یا به نمایش در آورید. در آمریکا، استفاده از 4G LTE، 4G LTE-A و در آینده 5G امری متداول بوده، اما زیرساخت مربوط به سیستم های قدیمی تر هم احتمالا طی دهه آینده و یا حتی بیشتر نیز همراه ما خواهد بود.

پرسش: چرا ردیاب های جی پی اس به شبکه های داده تلفن همراه نیاز دارند؟ تا جایی که من میدانم جی پی اس برای تعیین موقعیت مکانی از ماهواره ها استفاده می کند.

پاسخ: روش کار ردیاب های جی پی اس آکیتا به این صورت است که اطلاعات مربوط به موقعیت مکانی را به ماهواره ها ارسال و دریافت نموده و سپس از یک شبکه داده تلفن همراه برای انتقال این اطلاعات به شما استفاده می کنند. احتمالاً تا به حال نام چیزی به اسم تلفن SAT به گوشتان خورده است، تلفنی که به منظور برقراری ارتباط، به جای برج های مخابراتی تلفن همراه از طریق ماهواره متصل می شود. مزیت این تکیه نکردن و عدم بهره گیری از برج های مخابراتی، برخورداری از توانایی ارائه خدمات تلفن های SAT در هر نقطه از کره زمین، به ویژه مکان های دور افتاده ای که در آن جا هیچ برج مخابراتی ای یافت نمی شود، می باشد. شیوه عملکرد ردیاب های جی پی اس نیز از نظر اتصال به ماهواره ها برای دریافت عرض و طول جغرافیایی به همین صورت است. مشکل اینجاست که شبکه های ماهواره ای بهترین راه انتخابی برای ارسال این داده ها از ردیاب به رایانه یا تلفن کاربر نمی باشند، چرا که علاوه بر وجود دلایل دیگر، تلفن های SAT  برای ارائه خدمات، نیازمند وجود یک دید باز و مستقیم و بدون مانع به آسمان می باشند. یعنی به هنگام قرارگیری در طبقه سوم از یک ساختمان شش طبقه و یا زیرزمین خانه خود، نمی توانید از طریق آن تماس تلفنی برقرار نمایید. اما در صورت بهره گیری از داده تلفن همراه قادر به انجام این امر نیز هستید. اصطلاحاً در جامعه متمدن بشری، استفاده از داده تلفن همراه، روش راحت تری می باشد.

پرسش: باید این سوال رو بپرسم. جریان 5G چیه؟ آیا لازمه از الان کلاه حلبی به سر بذارم؟

پاسخ: فعلا نه! 5G هنوز در دست تحقیق و بررسی بوده و تا آماده سازی و عرضه کامل آن برای استفاده مسیر طولانی را پیش رو داریم، اما هدف آن ارائه پهنای باند بیشتر و سرعت بارگیری و دانلود سریع تر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

راهنمای کاربردی: ردیابی آنی و لحظه به لحظه (Real-Time Tracking)
گلوناس (GLONASS) چیست؟