ردیاب رنو کولئوس | قیمت جی پی اس رنو کولئوس - ردیاب آکیتا | بهترین ردیاب رنو کولئوس
  1. خانه
  2. ردیاب خودرو
  3. ردیاب رنو کولئوس | قیمت جی پی اس رنو کولئوس

ردیاب رنو کولئوس | قیمت جی پی اس رنو کولئوس

رنو کولئوس (Renault Koleos) یک کامپکت اس‌یووی (J) است که اولین بار به عنوان یک ماشین مفهومی در نمایشگاه خودروی ژنو در سال ۲۰۰۰ و پس از آن دوباره در سال ۲۰۰۶ در Mondial de l’Automobile در پاریس به نمایش عموم درآمد. نسل دوم آن در سال ۲۰۱۶ و با تفاوت‌های فراوان چه از لحاظ ظاهری و چه از لحاظ فنی نسبت به نسل اول عرضه شد. از جمله آپشن‌ها و امکانات تعبیه‌شده در رنو کولئوس نسل دوم می‌توان به این موارد اشاره کرد: استارت دکمه‌ای Keyless، نورپردازی داخل کابین، صندلی‌های عقب با قابلیت تاشو، چراغ‌های LED جلو مجهز به سنسور تاریکی هوا به همراه چراغ‌های LED روز روشن، مجهز به سیستم تهویهٔ هوای دوگانه، دریچهٔ هوای تهویهٔ عقب، آینهٔ دید عقب مجهز به سیستم ضد نور خیره‌کننده، سانروف پانورامیک، سیستم گرم‌کن و سیستم تهویهٔ صندلی‌ها در ردیف جلو، سیستم بازکن درِ عقب به صورت خودکار و سنسوریک، صفحه نمایش ۷ (یا ۸٫۷) اینچی لمسی و تمام‌رنگی چندکاره (مولتی‌مدیا، مسیریاب، مدیریت شرایط خودرو)، سیستم صوتی پیشرفته و قدرتمند از نوع Bose با ۱۲ اسپیکر، ساب ووفر، آمپلی‌فایر دیجیتال و قابلیت اتصال با بلوتوث و پورت USB، رینگ‌های ۱۸ اینچی آلیاژ آلومینیوم، دستگیره‌ها و تریم خارجی شیشه‌ها از نوع کرومی و آنتن بال‌کوسه‌ای.  در این مطلب از خصوصیات رنو کولئوس و ردیاب رنو کولئوس صحبت می کنیم.

نسل دوم رنو کولئوس موفق به کسب ۵ ستاره ایمنی شد.

رنو کولئوس
دید کلی
شرکت رنو
تولید ‏ ۲۰۰۷–اکنون
بدنه و شاسی
کلاس کامپکت اس‌یووی (جی)
شکل بدنه ۵-در اس یووی
طرح‌بندی موتور جلو-محور جلو، موتور جلو-چهار چرخ متحرک

نسل اول (۲۰۰۷–۲۰۱۵)

بررسی اجمالی

کولئوس نسل اول یک رنو در کلاس کامپکت اس‌یووی است. این خودرو در نسخه مفهومی چیزی شبیه به رنو سینیک و رنو کانگو بود اما نسخه تولیدی یک کراس اوور کوچک بود. کولئوس اولین بار به عنوان خودرویی مفهومی در فوریه سال ۲۰۰۰ به نمایش درآمد. این نسل از طراحی نه چندان زیبا و محافظه کارانه‌ای برخوردار است.

تمامی موتورهای این خودرو از نوع ۴ سیلندر خطی ۱۶ سوپاپ هستند.

امکانات

کیسه هوا برای سرنشینان جلو، جانبی، پرده ای، ترمز جلو و عقب دیسکی و پایداری در جاده‌های مختلف و آب و هوای مختلف و ترمز دستی الکترونیکی، سیستم باز و بسته شدن درها و استارت بدون کلید، دکمه‌های کنترل سیستم صوتی فرمان، کنترل خودکار تهویه، بلوتوث، تنظیم برقی و سرد کن گرم کن صندلی‌ها، تنظیم برقی آئینه‌ها و گرمکن، آئینه تاشو، سقف پانوراما، سیستم اتوماتیک ثابت نگه داشتن حالت افقی در شیب، سنسور پارک و باران و کامپیوتر سفری

موتورها

موتورهای نسل اول به شرح زیر است:

موتور حجم موتور قدرت سرعت نهایی شتاب ۰–۱۰۰ (ثانیه)،
2.0 L 16V ۱۹۹۷ سی‌سی ۱۰۳ کیلووات (۱۴۰ اسب بخار متری؛ ۱۳۸ اسب بخار ترمز) ۱۷۴ کیلومتر بر ساعت (۱۰۸ مایل بر ساعت) ۹٫۵ ثانیه
2.5 L 16V ۲۴۸۸ سی‌سی ۱۲۶ کیلووات (۱۷۱ اسب بخار متری؛ ۱۶۹ اسب بخار ترمز) ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت (۱۱۲ مایل بر ساعت) ۹٫۳ ثانیه
2.0 L dCi ۱۹۹۸ سی‌سی ۱۱۰ کیلووات (۱۵۰ اسب بخار متری؛ ۱۴۸ اسب بخار ترمز) ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت (۱۱۸ مایل بر ساعت) ۱۰٫۴ ثانیه
2.0 L dCi ۱۹۹۸ سی‌سی ۱۲۹ کیلووات (۱۷۵ اسب بخار متری؛ ۱۷۳ اسب بخار ترمز) ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت (۱۲۴ مایل بر ساعت) ۹٫۸ ثانیه
کولئوس I
دید کلی
شرکت رنو سامسونگ موتورز
نام‌های دیگر رنو سامسونگ QM5
تولید ۲۰۰۷–۲۰۱۵
مونتاژ بوسان، کره جنوبی (رنو سامسونگ موتورز)(۲۰۰۷–۲۰۱۶)
چنای، هند (رنو هند) (۲۰۱۰–۲۰۱۶)
مسکو، روسیه (2012-2014)
طراحی پاتریک لکومه
بدنه و شاسی
سکو پلتفرم سی رنو
مرتبط نیسان ایکس-تریل
نیسان قشقایی
رنو کانگو
پیشرانه
موتور ۲٫۰ لیتری I4 16V (چین و روسیه)
۲٫۵ لیتری I4 16V
۲٫۰ لیتری I4 dCi
جعبه‌دنده ۶-سرعته دستی
۶-سرعته اتوماتیک
گیربکس سی‌وی‌تی
ابعاد
فاصله
بین محورها
۲٬۶۹۰ میلیمتر (۱۰۵٫۹ اینچ)
طول ۴٬۵۲۰ میلیمتر (۱۷۸٫۰ اینچ)
عرض ۱٬۸۵۵ میلیمتر (۷۳٫۰ اینچ)
ارتفاع ۱٬۶۹۵ میلیمتر (۶۶٫۷ اینچ)
وزن خالص ۱٬۶۳۹–۱٬۷۸۴ کیلوگرم (۳٬۶۱۳–۳٬۹۳۳ پوند)

نسل دوم (۲۰۱۶–اکنون)

رنو کولئوس نسل قبلی با ظاهری نه چندان زیبا نتوانست به فروش قابل توجهی دست یابد؛ ولی این بار داستان متفاوت است، نسل دوم رنو کولئوس با این مشخصات فنی و ظاهری آمده تا بازار را به تسخیر خود درآورد! رقبای این خودرو میتسوبیشی آوت‌لندر، دی‌اس ۶، هیوندای سانتافه، هوندا سی‌آر-وی، تویوتا راو ۴ و نیسان ایکس-تریل می‌باشند.

طراحی ظاهری

ابعاد رنو کولئوس نسل دوم به ترتیب ۴۶۷۲/۱۸۴۳/۱۶۷۸ می‌باشد و فاصله بین دو محور ۲۷۰۵ است. در خصوص طراحی ظاهری رنو کولئوس نسل دوم می‌توان با نگاهی به تصاویر، به تمامی ویژگی‌های ظاهری آن پی برد، ولی نکته قابل توجه طراحی رنو کولئوس نسل دوم، استفاده از طراحی رنو تالیسمان و نسل جدید مگان برای چهره آرایی این شاسی بلند سایز متوسط است تا شاید نسل دوم کولئوس بتواند فروش ناامیدکننده نسل اول را جبران کند. طراحی عقب رنو کولئوس نسل دوم به نظر مطلوب و دلنشین تر شده و خروجی‌های اگزوز کرومی، اسپویلر سقفی و حتی فرم بدنه رنو کولئوس نسل دوم در بخش عقبی خوب طراحی شده‌است، و در کل یک طراحی بهتر از نسل اول را شاهد هستیم.

طراحی داخلی

رنو کولئوس نسل دوم دارای کیفیت بالای مواد بکار رفته در داخل خود است و از چرم و پلاستیک با کیفیت بالا بهرمند است. پانل ابزار نیمه دیجیتال، و یک صفحه نمایش لمسی بزرگ در مرکز آن به همراه برخی از تجملات اضافی دلیلی است که این خودرو در بازار بالاتر از خودروی نیسان X-TRAIL قرار گیرد. نورپردازی LED داخلی، صندلی‌های چرمی با کیفیت مطلوب به همراه گرمکن صندلی، داشبورد کشیده شده و سقف پانورامیک از ویژگی‌های طراحی داخلی رنو کولئوس نسل دوم است.

موتورها

در تمامی مدل‌های رنو کولیوس نسل دوم از پیشرانه‌ای مشترک با نیسان X-Trail استفاده شده‌است؛ این خودرو در ایران مجهز به یک پیشرانهٔ چهار سیلندر ۲٫۵ لیتری توانایی تولید ۱۶۸ اسب بخار قدرت و ۲۲۶ نیوتن‌متر گشتاور است. نیرو پیشرانه عرضه شده در ایران توسط جعبه دندهٔ ضریب متغیر از نوع (CVT) که مورد بازنگری قرار گرفته‌است، به چرخ‌ها ارسال می‌شود. در ادامه تمامی موتورهای این خودرو را ملاحظه می‌کنید.

موتور حجم موتور تیپ قدرت جعبه دنده نوع انتقال قدرت
2.0 16v 1997cc M5R ۱۱۰ کیلووات (۱۴۷ اسب بخار) X-CVT8 2WD
2.5 16v 2488cc QR25 ۱۳۷ کیلووات (۱۸۳ اسب بخار) X-CVT8 2WD یا 4WD
1.6 dCi 1598cc R9M ۹۷ کیلووات (۱۳۰ اسب بخار) ۶-سرعته دستی 2WD
2.0 dCi 1995cc M9R ۱۲۸ کیلووات (۱۷۷ اسب بخار) ۶-سرعته دستی یا X-CVT8 2WD یا 4WD

کولئوس II
دید کلی
نام‌های دیگر رنو سامسونگ QM6
تولید ۲۰۱۶–اکنون
مونتاژ
  • بوسان، کره جنوبی (رنو سامسونگ) (۲۰۱۶–اکنون)
    ووهان، چین (دانگ فنگ رنو)

(۲۰۱۶–اکنون)

طراحی الکسیس مارتوت
بدنه و شاسی
کلاس اس یووی سایز متوسط
شکل بدنه ۵-در اس یووی
سکو پلتفرم CMF رنو (CMF-CD)
مرتبط
  • نیسان ایکس-تریل
  • رنو کاجار
پیشرانه
موتور ۱٫۲ لیتری I4 16V
۲٫۰ لیتری I4 16V
۱٫۵ لیتری I4 dCi
۱٫۶ لیتری I4 dCi
۲٫۰ لیتری I4 dCi
ابعاد
فاصله
بین محورها
۲٬۷۰۵ میلیمتر (۱۰۶٫۵ اینچ)
طول ۴٬۶۷۲ میلیمتر (۱۸۳٫۹ اینچ)
عرض ۱٬۸۴۳ میلیمتر (۷۲٫۶ اینچ)
ارتفاع ۱٬۶۷۸ میلیمتر (۶۶٫۱ اینچ)
وزن خالص ۱۵۲۰–۱۶۵۴ کیلوگرم

بهترین ردیاب خودرو کدام است

چرا آکیتا بهترین ردیاب رنو کولئوس است؟

شرکت ردیاب خودرو آکیتا یکی از شرکت‌های معتبر در زمینه تولید بهترین ردیاب خودرو است. این شرکت در سال 1396 آغاز به کار کرده و در زمینه تولید انواع ردیاب‌ها و خدمات ردیابی خودرو، ردیاب موتور سیکلت، ردیاب انسان و ناوگان حمل و نقل فعالیت می‌کند. همچنین این شرکت با پشتیبانی حرفه‌ای و سخت افزار های بسیار با کیفیت در خدمت مشتریان گرامی می‌باشد. مهم‌ترین مزیت‌های این جی پی اس در ادامه معرفی شده‌اند:

  • ردیاب‌های  GPS خودرو آکیتا برای انواع خودرو ایرانی و خارجی، موتورسیکلت، کامیون و اتوبوس مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • ترکر رنو کولئوس دارای امکانات بسیار عالی بوده و از اپلیکیشن‌های اندروید، iOS و نسخه تحت وب پشتیبانی می کند. از این رو انتخابی بسیار مناسب برای شما می‌باشد.
  • تمام امکانات جی پی اس رنو کولئوس و بخش‌های مختلف دستگاه تست‌های متعددی را پشت سر گذاشته و تاییدیه‌های لازم از جمله تاییدیه سازمان تنظیمات مقررات و ارتباطات رادیویی را دریافت کرده‌اند.
  • این دستگاه برای اولین بار در ایران از چهار روش GPS، GLONASS، BeiDou و COMPASS برای ردیاب رنو کولئوس مورد نظر شما استفاده می‌کند.
  • استفاده از تراشه شرکت مدیاتک که به صورت اختصاصی برای این ردیاب‌ها طراحی شده، باتری 300 میلی آمپری و روش ذخیره نیروی خاص استفاده شده در این دستگاه، پایداری دستگاه را به شدت افزایش داده است.

خاموش کردن ماشین از راه دور

با وجود دزدگیر چه نیازی به ردیاب های آکیتا روی رنو کولئوس هست؟

اگر سارق دزدگیر شما را غیرفعال کند و یا خودرو شما را توسط جرثقیل جابجا کند راهی برای پیدا کردن خودروتان ندارید. پیشرفته ترین دزدگیر ها نیز بردی بیشتر از 1500 متر ندارند و از دسترس خارج می شوند. همچنین دزدگیر ها به دلایل فنی زیر جعبه فرمان نصب می شوند محلی که سارقان به آن دسترسی دارند و به سرعت دزدگیر را قطع می کنند. ضمن اینکه ردیاب امکانات دیگری از جمله هشدار سرعت غیرمجاز،هشدار دزدیدن باطری خودرو، خاموش کردن خودرو از راه دور،هشدار ورود و خروج از دیواره جغرافیایی و… را برای شما به ارمغان می آورد.

یهترین ردیاب خودرو و موتور

تفاوت ردیاب رنو کولئوس آکیتا با ردیاب های دیگر در چیست؟

ردیاب ماهواره ای آکیتا سه ویژگی را برای ردیاب های خود مدنظر قرار داده، نرم افزار کاربردی، سخت افزار پرقدرت و خدمات پس از فروش حرفه ای مانند گارانتی تعویض. ردیاب های زیادی در بازار وجود دارند که با دروغ های تبلیغاتی قصد فریب کاربران را دارند. برند آکیتا با صداقت هر چه تمام و با احترام به حقوق مشتریان سعی در ارائه محصولی با کیفیت بالا را دارد.

برای داشتن یک ردیاب حرفه ای ظرفیت باتری، چیپست مورد استفاده و کیفیت قطعات روی برد اهمیت بالایی دارد به همین دلیل آکیتا محصولی با کیفیت بسیار بالا ارائه کرده که تجربه بسیار جذابی را برای کاربران ایجاد کند. با توجه به مشکلاتی که پس از خرید ردیاب های ارزان با آنها مواجه خواهید شد حتی ارزش خرید رایگان را ندارند و تجربه بسیار بدی از ردیاب خودرو را برای شما به یادگار خواهند گذاشت.

با خرید ردیاب آکیتا و نصب آن بر روی ردیاب رنو کولئوس خود نگرانی بابت سرقت آن نداشته باشید. همچنین با استفاده از بخش دموی ردیاب آکیتا قبل از خرید امکانات آکیتا را تست کنید. می توانید در صورت هر گونه سوال با تیم پشتیبانی آکیتا در ارتباط باشید.

مطلب قبل را از دست ندهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

ردیاب ام جی 6 | قیمت جی پی اس MG 6
ردیاب ام جی RX5 | قیمت جی پی اس MG RX5