خودروی «کیا کارنز» از سال 1999 در حال تولید است و در کلاس خودروهای MPV کامپکت قرار میگیرد. این خودروی کیا قابلیت حمل هفت سرنشین را دارد. کارنز برای مسافرتهای طولانی مناسب است و سرنشینان بههیچعنوان خستگی را حس نمیکنند. این خودروی چندمنظورهی شهری از یک موتور 1998 سیسی بهره میبرد که توانی معادل 166 اسببخار را در 6500 دور در دقیقه و گشتاور 213 نیوتنمتر را در 4700 دور در دقیقه تولید میکند. این خودرو از یک گیربکس 6سرعتهی اتوماتیک بهره میبرد. وزن خالص این خودرو 1530 کیلوگرم است و در حدود 10.8 ثانیه، سرعتش از حالت سکون به صد کیلومتر در ساعت میرسد. حداکثر سرعت کیا کارنز 200 کیلومتر در ساعت است. از امکانات این خودرو میتوان به دوربین عقب، کروز کنترل، سیستم تهویهی مطبوع برای سرنشینان عقب، صندلی برقی برای راننده و سرنشین جلو به همراه گرمکن و سردکن اشاره کرد. کیا کارنز به کیسه هوای راننده، سرنشین جلو، پردهای و جانبی مجهز است؛ همچنین موفق به دریافت بالاترین سطح ستارهی ایمنی یعنی پنجستاره از سازمان EURO NCAP (سازمان ارزیابی ایمنی خودروهای اروپا) شد که این خودرو را در ایمنترین سطح تصادفات قرار میدهد. طراحی بیرونی این خودروی خانوادگی از نسل قبلی خود بهتر شده است و با جلوپنجرهی مشبک، امضای کیا موتورز را روی خود دارد. چراغهای تمام LED با پسزمینهی تاریک و مهشکنهای دو طرف سپر، نمای زیبایی به جلوی ماشین دادهاند. این خودرو مناسب خانوادههای پرجمعیت است و راحتی را برای تمام سرنشینان خود فراهم میکند.در این مطلب از خصوصیات کیا کارنز و ردیاب کیا کارنز صحبت می کنیم.
کیا کارنز نمونهای است از خودروهای کلاس بدنه امپیوی که توسط شرکت خودروسازی کرهای کیا موتورز ساخته شده و در بازار ایران نیز توسط شرکت اطلس خودرو به مشتریان ارائه میگردد. این خودرو برای اولین بار در سال ۱۹۹۹ به بازارهای جهانی عرضه شد و در حال حاضر نسل سوم این خودرو در خط تولید شرکت کیا موتورز قرار دارد. این خودرو با نامهای متفاوتی مانند کیا روندو نیز به فروش میرسد.
کیا کارنز نسل اول
اولین نسل کیا کارنز در سال ۱۹۹۹ میلادی به بازار عرضه شد. این خودرو مجهز به دو پیشرانه چهار سیلندر ۱٫۸ لیتری و چهار سیلندر ۲٫۰ لیتری بود و نیروی آن توسط دو گیربکس دستی ۵ سرعته و اتوماتیک ۴ سرعته به چرخهای جلویی منتقل میگردید. این نسل از کیا کارنز تا سال ۲۰۰۶ میلادی در خط تولید شرکت کیا موتورز حضور داشت.
کیا کارنز نسل دوم
نسل دوم کیا کارنز در سال ۲۰۰۶ میلادی به بازارهای جهانی ارائه شد. این خودرو توانست به بازار ایران نیز راه پیدا کرده و به عنوان معدود خودروهای این کلاس بدنه (MPV) مجوز تردد در خیابانها را به دست آورد. این خودرو با سه پیشرانه ۴ سیلندر ۲٫۰ لیتری، ۲٫۴ لیتری و شش سیلندر ۲٫۷ لیتری قابل ارائه بود. این خودرو در کنار قدرت مناسب پیشرانه، به امکانات رفاهی متعددی نیز مجهز بود. این خودرو با ورود نسل سوم در سال ۲۰۱۳ از خط تولید کنار رفت.
مشخصات فنی
- گیربکس:۴ دنده اتوماتیک تیپ ترونیک
- محور محرک:(FWD) دیفرانسیل جلو
- تعداد و آرایش سیلندر/سوپاپ:۱۶/۴ سیلندر خطی
- حجم موتور (سی سی):۱۹۹۸
- قدرت (اسب بخار):۱۴۵ / ۶۰۰۰
- گشتاور (نیوتن متر/دور در دقیقه):۱۹۲ / ۴۲۵۰
- بازده وزنی مخصوص (اسب بخار بر تن):۹۲
- توان خروجی مخصوص (اسب بخار بر لیتر):۷۲
- حداکثر سرعت (کیلومتر در ساعت):۱۹۰
- شتاب صفر تا صد (ثانیه):۱۱٫۰
- طول/عرض/ارتفاع (میلیمتر):۴۵۴۵/۱۸۲۰/۱۷۲۰
- فاصله دو چرخ جلو/ دو محور (میلیمتر):۱۵۷۵/۲۷۰۰
- وزن خالص (کیلوگرم):۱۵۶۳
- مشخصات تایر:205/60R16
- مصرف شهری (لیتر در صد کیلومتر):۱۱٫۵
- مصرف جادهای (لیتر در صد کیلومتر):۸٫۰
- مصرف ترکیبی (لیتر در صد کیلومتر):۸٫۴
- استاندارد آلایندگی:Euro 3
- حجم مخزن سوخت (لیتر):۵۵
کیا کارنز نسل سوم
آخرین نسل کیا کارنز نسل سوم بوده که در نمایشگاه خودروی پاریس در سال ۲۰۱۲ میلادی به نمایش عمومی درآمد و از سال ۲۰۱۳ میلادی به مشتریان ارائه گردید. این خودرو نیز مانند نسل قبلی نمونهای قابل اعتنا است. این خودرو در بازار ایران نیز حضور دارد.
این خودرو یک نمونه ۷ سرنشینه بزرگ بوده که گزینهای مناسب برای سفرهای خانوادگی بهشمار میآید. این خودرو ابعادی برابر با ۴٫۵۲۵ میلیمتر طول، ۱٫۸۰۵ میلیمتر پهنا و ۱٫۶۱۰ میلیمتر ارتفاع داشته و فاصله دو محور عقب و جلوی آن نیز برابر با ۲٫۷۵۰ میلیمتر است. این خودرو در بازارهای جهانی رقبایی مانند سیتروئن C4 و فورد C-Max را پیش رو دارد.
طراحی بدنه این خودرو در بخش جلویی نیز مشابه سایر خودروهای جدید شرکت کیا موتورز بوده و از جلو پنچرهای مشابه با مدلهای سراتو (Cerato) و اپتیما (Optima) سود میبرد. هرچند ابعاد نسل سوم کیا کارنز نسبت به نسل قبلی اندکی کاهش داشته اما با توجه به افزایش فاصله دو محور عقب و جلو، فضای جادار و قابل قبول را برای سرنشینان فراهم نمودهاست.
کابین کیا کارنز با ترکیبی از پلاستیک سیاه و روشن سخت با کیفیت متوسط ساخته شده ولی جاگذاری و طراحی نسبتاً مناسب بوده و ابزار و ادوات در دسترس راننده و سرنشینان قرار دارند. صندلیهای ردیف دوم قابلیت جابجایی را داشته و گنجایش حمل سه سرنشین بزرگسال با اندام متوسط را دارد. با جمع شدن صندلیهای ردیف سوم فضایی در حدود ۴۹۲ لیتر برای محفظه بار در اختیار سرنشیان قرار خواهد گرفت که رقمی قابل قبول بهشمار میآید.
موتورها
موتور موجود برای کیا کارنز نسل سوم مدل سال ۲۰۱۷ میلادی یک نمونه ۲٫۰ لیتری چهار سیلندر ۱۶ سوپاپه خطی GDI بوده که توانایی تولید نیرویی معادل ۱۶۶ اسب بخار در دور موتور ۶٫۵۰۰ RPM را داشته و حداکثر گشتاور تولیدی آن نیز که در دور موتور ۴٫۷۰۰ RPM به دست میآید برابر با ۲۱۳ نیوتون متر است. این نیرو توسط یک جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک به چرخهای جلویی (FWD) منتقل میگردد. کیا کارنز با استفاده از این موتور عملکرد نسبتاً مناسبی داشته و این خودروی ۱٫۵ تنی را در زمانی معادل ۱۱ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت میرسد. حداکثر سرعت این خودرو نیز بنا بر اعلام شرکت سازنده، ۱۱۵ مایل در ساعت (معادل ۱۸۵ کیلومتر در ساعت) است.
این موتور از مصرف سوخت مناسبی نیز برخوردار بوده و در هر ۱۰۰ کیلومتر سیکل ترکیبی (شهری-بزرگراهی) به تنها ۷٫۸ سوخت نیاز دارد. در بازارهای اروپایی کیا کارنز مدل سال ۲۰۱۷ میلادی با یک پیشرانه ۱٫۶ لیتری GDI نیز عرضه شده که توانایی تولید نیرویی معادل ۱۳۲ اسب بخار را داشته و حداکثر گشتاور تولیدی آن نیز برابر با ۱۶۲ نیوتون متر است. آخرین نمونه مورد استفاده برای این خودرو نیز یک نمونه جدید ۱٫۷ لیتری دیزل بوده که توانایی تولید نیرویی معادل ۱۳۹ اسب بخار و گشتاور تولیدی چشمگیر ۳۴۰ نیوتون متر را دارد.
تجهیزات و امکانات ایمنی و کمکی رانندگی
کیا کارنز خودروی نسبتاً مجهزی در کلاس بدنه خود بوده و به امکانات متنوعی مجهز شدهاست. از جمله این تجهیزات ایمنی و کمکی رانندگی میتوان به نمونههای زیر اشاره کرد:
- مجهز به ۶ کیسه هوا مجزا (۲ عدد جلو، دو عدد جانبی و دو عدد پردهای)
- سیستم کنترل پایداری الکترونیکی (Electric Stability Control)
- سیستم کنترل حرکت در سراشیبی (Hiss Assist Control یا HAC)
- سیستم مدیریت پایداری خودرو (VSM)
- ترمز ضد قفل (ABS)
- سیستم کمکی ترمز (BAS)
- سنسور باز شدن درهای خودرو در صورت وقوع تصادفات رانندگی
- سیستم کنترل روشنایی خودرو و چراغهای جلویی اتوماتیک
- چراغهای عقبی با استفاده از لامپهای LED
- چراغهای جلویی مجهز به لامپهای زنون
- سیستم کمکی پارک هوشمند
- دوربین کمکی دنده عقب
- سیستم نمایش نقاط کور خودرو
- برف پاک کن اتوماتیک مجهز به سنسور حساس به بارش باران
تجهیزات سرگرمی و رفاهی
از تجهیزات متنوع رفاهی موجود در کیا کارنز مدل سال ۲۰۱۷ میلادی میتوان از گزینههای زیر نام برد:
- سیستم کنترل سرعت (Cruise Control)
- سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه نسل جدید (Dual Zone Climate Control)
- خروجی سیستم تهویه برای صندلیهای ردیف دوم
- ترمز پارک (ترمز دستی) الکتریکی (EPB)
- سیستم ورود و استارت خودرو بدون نیاز به کلید (Keyless)
- اهرم تعویض دنده به صورت دستی تعبیه شده در غربیلک فرمان
- سیستم صوتی به همراه ورودی USB و AUX
- کنترل سیستم صوتی با استفاده از دکمههای تعبیه شده در غربیلک فرمان
- نمایشگر میزان فشار باد تایرها (TPMS)
ردیاب چیست و چه کاربردی دارد؟
ردیابها وسایل الکترونیکی کوچکی هستند که با یک عدد سیم کارت فعال شده و به کمک آن میتوانید از محل خودرو خود آگاه شوید. این وسیله مشابه جی پی اس خودرو اما بسیار کاربردی تر بوده است و در سایز کوچک طراحی و ساخته میشوند. این وسیله در بخشهای مختلف خودرو از جمله درب، سقف، داخل داشبورد و محلهای دیگر قرار میگیرند. برخی ردیابها به وسیله سیم کشی متصل شده و برخی دیگر نیز به صورت بیسیم هستند. این وسیله به صورتهای مختلف تنظیم شده و میتواند با هر بار باز شدن درب خودرو به صاحب خودرو هشدار دهد.
برای نصب ردیاب کیا کارنز کارا باید یک عدد سیم کارت بر روی آن نصب شود. ردیاب پیکاپ فوتون را به برق خودرو وصل کرده تا فعال شود. از این طریق در هر لحظه موقعیت جغرافیایی خودرو را برای صاحب خودرو ارسال میکند. صاحب خودرو در هر لحظه به صورت آنلاین خودرو خود را ردیابی میکند.
جی پی اس آکیتا بهترین ردیاب کیا کارنز
شرکت ردیاب خودرو آکیتا یکی از شرکتهای بسیار معتبر در زمینه تولید بهترین ردیاب خودرو است. این شرکت در سال 1396 آغاز به کار کرده و در زمینه تولید انواع ردیابها و خدمات ردیابی خودرو، ردیاب موتور سیکلت، ردیاب انسان و ناوگان حمل و نقل فعالیت میکند. همچنین این شرکت با پشتیبانی حرفهای و سخت افزار های بسیار با کیفیت در خدمت مشتریان گرامی میباشد. ردیاب آکیتا از بهترین و کاربردیترین ردیابهای موجود در بازار میباشد. مهمترین مزیتهای این ردیاب در ادامه معرفی شدهاند:
- ردیابهای خودرو آکیتا برای انواع خودرو ایرانی و خارجی، موتورسیکلت، کامیون و اتوبوس مورد استفاده قرار میگیرند.
- ردیاب کیا کارنز آکیتا دارای امکانات بسیار عالی بوده و از اپلیکیشنهای اندروید، iOS و نسخه تحت وب پشتیبانی می کند. از این رو انتخابی بسیار مناسب برای شما میباشد.
- تمام امکانات کیا کارنز و بخشهای مختلف دستگاه تستهای متعددی را پشت سر گذاشته و تاییدیههای لازم از جمله تاییدیه سازمان تنظیمات مقررات و ارتباطات رادیویی را دریافت کردهاند.
- این دستگاه برای اولین بار در ایران از چهار روش GPS، GLONASS، BeiDou و COMPASS برای ردیاب کیا کارنز مورد نظر شما استفاده میکند.
- استفاده از تراشه شرکت مدیاتک که به صورت اختصاصی برای این ردیابها طراحی شده، باتری 300 میلی آمپری و روش ذخیره نیروی خاص استفاده شده در این دستگاه، پایداری دستگاه را به شدت افزایش داده است.برای ماشین هایی که از ردیاب کیا کارنز استفاده می کنند.
آکیتا با بهره مندی از دانش و تخصص جوانان ایرانی و با در کنار هم قرار دادن سخت افزار، نرم افزار و طراحی بسیار پیشرفته محصولی کاملا کاربردی و با کیفیت تولید کرده و رضایت کاربران خود را جلب کند. با خرید ردیاب آکیتا و نصب آن بر روی ردیاب کیا کارنز خود نگرانی بابت سرقت آن نداشته باشید. همچنین با استفاده از بخش دموی ردیاب آکیتا قبل از خرید امکانات آکیتا را تست کنید. می توانید در صورت هر گونه سوال با تیم پشتیبانی آکیتا در ارتباط باشید. برای گرفتن نمایندگی بر روی اینجا کلیک کنید.
وبلاگ مارا دنبال کنید.
مطلب قبل را هم از دست ندهید.