ردیاب خودرو و جی پی اس چطور کار می کنند؟ - ردیاب آکیتا | خرید ردیاب خودرو | ردیاب ماشین

همانند بسیاری از تکنولوژی های دیجیتال، با اینکه حضور جی پی اس در همه جا مانند ردیاب خودرو قابل مشاهده می باشد، اما هنوز هم ماهیت آن برای کاربران این فناوری پر رمز و راز است. این موضوع امکان دارد یادآور تصاویر ماهواره کوبریک از فضا نیز باشد.

ماهواره ها از این جهت که ما برای تعیین موقعیت مکانی خود بر روی سطح زمین، از موقعیت ثابت آن ها در آسمان استفاده می کنیم، به نوعی شباهت زیادی به ستاره قطبی (ستاره شمالی) دارند. در حال حاضر 2666 ماهواره در مدار قرار دارند. 24 الی 30 عدد از آن ها مورد استفاده جی پی اس می باشند. تقریباً در هر نقطه از سطح زمین، در هر زمان حداقل چهار ماهواره بالای سر ما موجود است.

ماهواره های جی پی اس و ردیاب خودرو چگونه کار می کنند؟

ماهواره ها از طریق سیگنال های مایکروویو به طور مداوم در حال مخابره اطلاعات زمانی و مکانی هستند. اطلاعاتی که گیرنده های موجود بر روی زمین دریافت نموده و از آنها برای محاسبه عرض، طول و ارتفاع جغرافیایی در هر لحظه از زمان استفاده می کنند. مدار ماهواره ها به یک طول اندازه گذاری شده اند و طول مذکور هر مدار دقیقاً 11 ساعت و 58 دقیقه می باشد.

جی پی اس چه زمانی و توسط چه کسی اختراع شد؟

جی پی اس توسط وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا اختراع شده و متعلق به همین سازمان نیز می باشد. تکمیل سیستم جی پی اس تا پایان سال ۱۹۹۵ به اتمام رسید. شبکه کنترل زمینی که ماهواره های جی پی اس را رصد نموده و تحت نظر دارد، در یک پایگاه نیروی هوایی در کلورادو به همراه دیگر ایستگاه هایی در سراسر جهان، واقع شده است. سیستم جی پی اس مورد استفاده مردم دنیا، یعنی سرویس موقعیت یابی استاندارد (Standard Positioning Service یا SPS)، نسبت به سرویس موقعیت یابی دقیق (Precise Positioning Service یا PPS) که عمدتا توسط ارتش آمریکا مورد استفاده قرار می گیرد، موقعیت مکانی را با دقت کمتری محاسبه می نماید. توضیحات دقیق تری راجع به فناوری جی پی اس در اینجا برای افرادی که کنجکاوند، قرار داده ایم.

تاریخچه اولیه جی پی اس چیست؟

خواه در حال استفاده از یک سیستم مسیریابی در تلفن همراه خود به هنگام رانندگی باشید، خواه در حال هدف گیری یک موشک آماده پرتاب، شما در حال استفاده از مجموعه ای از تکنولوژی هایی هستید که قاعدتا کاربری آسانی برای مصارف شما دارند در حالی که به اجرا در آوردن و راه اندازی پایه ای آن ها حتی برای سازمانی مانند دولت ایالات متحده آمریکا نیز امری بسیار دشوار است. آغاز پروژه ای که به تولید سیستم جی پی اس مدرن و امروزه ختم شد، در سال ۱۹۷۳ میلادی بوده و اولین ماهواره نیز در سال ۱۹۷۸ به مدار ارسال گردید. جریان نظریه پردازی راجع به یک سیستم موقعیت یاب جهانی، در طول مسابقات فضایی اسپیس ریس (Space Race) توسط دانشمندان آغاز شده بود، اما تا سال ها بعد موفق به اجرایی کردن پیروزمندانه سیستم مذکور نشدند.

یکی از دلایل اصلی رویداد خطا در سیستم های موقعیت یابی اولیه، عدم هماهنگ سازی ساعت ماهواره ها بود. اگر حتی ساعت دو ماهواره فقط به اندازه یک میلی ثانیه در زمانبندی با یکدیگر متفاوت باشد، این امر باعث ایجاد خطایی به شعاع 300 متر یا به عبارت دیگر 18/0 مایل بر روی زمین می شود. تصور کنید که پیمایش یک شهر، توسط یک جی پی اس که موقعیت مکانی شما را در هر زمان، به فاصله چندین ساختمان اشتباه تشخیص می دهد، چقدر می تواند دشوار باشد! برای حل این مسئله ، دانشمندان شروع به استفاده از ساعت های اتمی نمودند، ساعت هایی که با استفاده از فرکانس های اتمی زمان را اندازه گیری می کنند. در حال حاضر دقیق ترین ساعتهای اتمی به کار رفته در ماهواره های جی پی اس، زمان را به وسیله ارتعاش طبیعی سطوح انرژی در یک اتم سزیم، اندازه گیری می نمایند، که این وضعیت نیز 9192،631،770 بار در ثانیه تغییر می کند. ماهواره های جی پی اس به طور منظم توسط کنترل های صورت گرفته بر روی زمین با یکدیگر هماهنگ می شوند.

در اینجا می توانید اطلاعات بیشتری در مورد تاریخچه جی پی اس پیدا کنید.

ردیاب خودرو در اتومبیل ها چگونه کار می کند؟

اینجا بر روی زمین، ردیابی جی پی اس یک تکنولوژی منحصر به فرد و مفید برای افراد با نیازها و علایق گوناگون می باشد. ردیاب خودرو جی پی اس گوشی های همراه از فناوری ماهواره برای محاسبه اطلاعات مکانی و از فناوری سیستم داده تلفن همراه برای ارسال مجدد این اطلاعات به تلفن یا رایانه استفاده می کنند. یکی از کاربردهای جی پی اس ردیاب خودروها می باشند. ردیاب های آکیتا با استفاده از این روش امنیت خودروی شما را تضمین می کند. برای خرید آنلاین بهترین ردیاب و یا کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

جی آی اس (GIS) چیست؟
ردیاب مزدا 3 نیو تیپ 4 | قیمت ردیاب مزدا 3 نیو تیپ 4