باورهای غلط رایج درباره جی پی اس - ردیاب آکیتا | خرید ردیاب جی پی اس آکیتا | بهترین ردیاب
  1. خانه
  2. جی پی اس
  3. باورهای غلط رایج درباره جی پی اس

باورهای غلط رایج درباره جی پی اس

عبارت «فناوری ردیابی جی پی اس» بسیاری افراد را به یاد فیلم های مهیج، علمی-تخیلی یا نمایش های تلویزیونی می اندازد و به تبع این موضوع، آن ها گاهی از وارد کردن تکنولوژی جی پی اس در زندگی خود سر باز می زنند. با این حال، مانند وسایلی که از طریق تلفن همراه خود کنترل می کنید و یا کارت خوان های موجود در سوپرمارکت ها، راه حل های موجود در زمینه ردیابی نیز فناوری های پیچیده را به ساده ترین شکل ممکن در دسترس انواع متقاضیان، از مردم معمولی گرفته تا تجارت های بزرگ، قرار می دهد.

یکی از نگرانی های طبیعی افراد در زمینه ردیابی جی پی اس، امکان نقض حریم خصوصی شخصی می باشد که یک ردیاب به او متصل شده است. در سناریو های تجاری نیز این نگرانی، به ویژه در ارتباط با ردیابی رانندگانی که تحت نظارت هستند، وجود دارد. هدف از ردیابی جی پی اس، فقط زیر نظر گرفتن کارکنان در ساعات کاریشان نیست. بلکه دلیل استفاده مشتریان ما از ردیاب آکیتا، کسب اطلاعاتی به منظور افزایش ایمنی و بازده و کارایی کارمندان می باشد. از طریق سازماندهی مسیر رانندگان، به صورتی که دچار خستگی مفرط نشوند، یا با نظارت بر سرعتشان، به منظور کسب اطمینان از این که آن ها مجبور نیستند برای انجام وظیفه خود با عجله از یک کار به کار بعدی بروند، می توانید تصمیماتی را که به نفع کارمندانتان می باشد، اتخاذ نمایید.

هنگام ردیابی نزدیکان خود مانند کودکان، رانندگان نوجوان یا افراد مسن نیز هدف مشابه است: کسب آرامش خاطر. می توانید با استفاده از پلتفرم یا بستر مرورگر جی پی اس آکیتا، مرزبندی هایی را اعمال نموده و به محض خروج یک ردیاب از محدوده مشخص شده خود، هشداری دریافت کنید. در این صورت، دیگر به کنترل موقعیت مکانی دستگاهتان بر روی نقشه، نیازی ندارید.

نگرانی دیگری که ما اغلب در مورد ردیابی جی پی اس می شنویم، گرانی و پیچیدگی این سیستم می باشد. حتی تا ده سال پیش نیز فناوری مورد نیاز برای تحت نظر گرفتن حرکت، بر روی نقشه ماهواره به صورت آنی و لحظه ای، امری نبود که اکثر مشاغل و افراد قادر باشند تا فقط با چند کلیک آن را خریداری نمایند. با این که فناوری جی پی اس از زمان توسعه آن، یعنی در دهه 80 و 90 میلادی تا به حال، تا حدود زیادی ثابت مانده، اما سخت افزار و نرم افزار مرتبط با آن راه پر پیچ و خم و طولانی را طی نموده اند. دستگاه های ردیابی که حتی از واکی تاکی نیز کوچکتر، ساده تر و مقرون به صرفه ترند. برنامه ها و رابط هایی که برای جمع آوری اطلاعات استفاده می شوند، هوشمند بوده و برای نمایش اطلاعات به گونه ای طراحی شده اند که حتی برای افرادی که دانشمند ناسا نیستند نیز مثمر ثمر واقع می شود.

آخرین تصور غلطی که بسیاری از مردم در مورد ردیابی جی پی اس دارند این است که چون تلفن های هوشمند امروزی از فناوری جی پی اس برخوردار می باشند، پس استفاده افراد از سیستم های جی پی اس افزوده، امری بیهوده و عبث است. اگرچه ممکن است نرم افزار داخلی جی پی اس جهت نشان دادن موقعیت مکانی شما در یک پارک به دوستتان مفید واقع شود، اما برای ردیابی طولانی مدت روش مطمئنی به شمار نمی رود، چرا که هر لحظه امکان دارد باتری تلفن شما تمام شود، آن را در محلی جا بگذارید و یا در ساده ترین حالت ممکن خدمات موقعیت مکانی آن خاموش باشد. . این ریسک ها و احتمالات، با بهره گیری از ردیاب هایی که مستقیما به وسایل نقلیه متصل شده، توسط یک جعبه مغناطیسی به سطوح چسبیده یا به سادگی در کوله پشتی یا جلد چمدان قرار می گیرند، تماما اجتناب پذیرند.

ما در مجموعه  آکیتا، به این نگرانی ها گوش جان سپرده و با تلاش هر چه بیشتر در صدد رفع آن ها بر می آییم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

ردیاب و ردیابی آنی (Real-Time) چگونه به خدمات فوریت های پزشکی و نجات جان انسان ها کمک می کند؟
تاریخچه جی پی اس